понеделник, 21 ноември 2011 г.

Понякога е хубаво да изчезваме


Понякога е хубаво да изчезваме. Просто, за да започнем да липсваме, за да намерим смисъл за себе си и да позволим на другите да намерят смисъл в нас, в комуникацията си с нас, във връзките, които имаме.

Понякога е хубаво да изчезваме. Просто, за да не свикваме прекалено много със света около нас в удобна форма, за да приемем, че хората се променят, понякога за добро, друг път не съвсем.

Понякога е хубаво да изчезваме. Просто, за да не забравяме, че трябва да се борим за своето място не толкова в света, колкото в сърцата на хората, че щастието е в разбирането и подкрепата, в емпатията и споделената емоция да случиш нещо, а не в педантичността на изпълнените задачи.

Понякога е хубаво да изчезваме. Хубаво е и като се върнем, да не забравяме какво сме научили... за да не ни се налага да изчезваме пак.

photo by medialunatica

3 погледа:

ранни записвания 2012 в Турция каза...

да да понякога просто е необходимо да се смени обстановката както се казва налага се

онлайн магазин за хранителни стоки каза...

Абсолютно съм съгласна и много добре си го казала :"щастието е в разбирането и подкрепата, в емпатията и споделената емоция да случиш нещо, а не в педантичността на изпълнените задачи"! Хубаво е да изчезваме и когато някой спор се появи между нас и близък човек преди да са изречени думи, за които ще съжаляваме. Самото изчезване или отдалечаване ни помага да видим нещата от друг ъгъл, да си направим равносметка, изводи и да оценим това, което имаме.

почивки в чужбина каза...

Клипът е интересен , харесва ми и тази снимка с чадъра, страхотен блог.