неделя, 19 декември 2010 г.

Коледа и специалните хора

Коледа е времето за специалните хора. В един смисъл, защото на Коледа е хубаво да си точно с тях. С тези, които те карат да се усмихваш, да се чувстваш силен, тези, които обичаш, тези, без които не можеш.

Коледа е времето за специалните хора. В един друг смисъл времето, когато разбираш, колко специален си ти самият. Усмивките на другите, силата и вдъхновението, които ти дават, това колко те обичат и дали те обичат, как те подкрепят и как не могат без теб.

Коледа е времето, когато ни става най-носталгично за хората, които не са близо до нас и не могат да споделят красотата на пухкавия сняг и цветните лампички, уюта на камината вкъщи и топлината на специалния празник.

Коледа е времето, когато много хора купуват подаръци... не само за специалните хора, а за всички.

Не съм сигурна дали това е правилно. Подаръците се подаряват, когато искаш да кажеш едно специално благодаря на един специален човек за теб. Защото подаръци се правят, когато искаш да подариш, а не когато трябва да подариш.

Затова тази година ще кажа специалното благодаря само на своите специални хора, тези които обичам, които ме вдъхновяват, разбират и приемат с всичките ми грешки и бели.
Защото една покупка не означава нищо, когато няма опаковка, усмивка, благодаря...

Весела Коледа!

photo by ranczandras